Є два варіанти: експерт зробив прогноз по війні на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Є два варіанти: експерт зробив прогноз по війні на Донбасі

Є два варіанти: експерт зробив прогноз по війні на Донбасі

Президент Росії Володимир Путін не зацікавлений в "розрулюванні" конфлікту на сході України. Результатом війни на Донбасі може стати чи капітуляція України, або перемога над Росією.

Таку думку висловив соціолог, публіцист, автор книги "Система Путіна" Ігор Ейдман, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Главред.

"Є два варіанти: капітуляція України чи боротьба з Путіним до його відходу кудись (від влади, в астрал, в монастир і т.д.). Путін не збирається нічого "розрулювати", йому потрібна Україна на колінах. Якщо в конфлікті є дві сторони і одна (Росія) не збирається зупинятися, інша (Україна) - не може зупинити конфлікт в односторонньому порядку. Вона може або піддатися, або перемогти", - вважає Ейдман.

Експерт запропонував уявити початок Другої світової війни і напад гітлерівської Німеччини на Польщу, щоб на прикладі зрозуміти те, чим може закінчитися війна на Донбасі.

"Уявіть - почалася Друга світова війна, німці напали на Польщу ... Як можна "розрулити" цю ситуацію? Можлива тільки капітуляція або перемога, знищення Гітлера і його армії", - пояснив есперт свою думку.

Що стосується мешканців окупованого Донбасі, то, на думку Ейдмана, Кремлю особливо нічого їм запропонувати. Він вважає, що Москва навіть навряд чи зважитися на видачу їм обіцяних російських паспортів.

"Якщо зараз жителям окупованих районів Донбасу роздадуть російські паспорти, вони, нехай і не всі, хлинуть в Росію. А це російській владі абсолютно не потрібно і не вигідно. Одна справа - вести війну на чужій території, а інше - годувати орди біженців. Тому я не думаю, що Росія на це піде", - зазначив Ейдман.

Він також підкреслив, що жителі ОРДЛО були жорстоко обмануті російським керівництвом, так як сподіваючись на те, що будуть жити як Москві, вони отримали страшне життя в піратської "республіці", при владі якої стоять бандити.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що главу МЗС Німеччини різко засудили в тому, що він зрівняв роль України і Росії в конфлікті на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?