Війна буде не маленькою: в Естонії запропонували план щодо стримування Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна буде не маленькою: в Естонії запропонували план щодо стримування Росії

Війна буде не маленькою: в Естонії запропонували план щодо стримування Росії
Джерело:  online.ua

На території Естонії потрібно розмістити ракети, здатні вразити Санкт-Петербург, так як в разі російського агресії танками і системами ПРО не обійтися. З такою пропозицією виступив відомий естонський журналіст Вахур Коорітс, який вважає, що стримувати агресивну політику Кремля в Прибалтиці слід будь-якими способами, передає ONLINE.UA з посиланням на Eesti Päevaleht.

У своїй аналітичній статті журналіст закликав НАТО підготувати ракети, які зможуть нанести удар по Санкт-Петербургу. Коотріс вважає, що це російське місто стане дуже великою ціною для Росії, так як там знаходиться ряд стратегічних цілей, в тому числі штаби ЗВО і ВМФ.

Також журналіст пропонує розробити резервний план щодо стримування Росії в морі. На його думку, прибалтійська держава повинна придбати військові кораблі, які зможуть заважати пересуванню російських торгових флотилій, в результаті чого судновласники відмовляться від ідеї співпраці з РФ.

"Стримування для нападника це страх того, що під час нападу він сам буде побитий. Необхідно зробити так, що б Москва зрозуміла, що війна з Естонією буде не "маленькою і переможною" і що за агресію доведеться заплатити надто високу ціну - втратити Санкт-Петербург і морську торгівлю в Балтійському морі", - підсумував журналіст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна назвали умову, за якої війна на Донбасі може тривати десятки років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?