У США помер "найсимпатичніший пес в світі"
Категорія
Світ
Дата публікації

У США помер "найсимпатичніший пес в світі"

У США помер "найсимпатичніший пес в світі"
Джерело:  online.ua

У США помер померанський шпіц на прізвисько Бу, якого вважали самим симпатичним псом в світі. На його сторінку підписані 16 млн користувачів Facebook, які сумують за улюбленцем, повідомляє ONLINE.UA.

Господарі шпіца Бу повідомили, що у пса розвинулися проблеми з серцем після того, як рік тому помер його кращий друг Бадді. Вони вважають, що туга за ним і стала причиною смерті Бу.

"Наша сім'я вбита горем, однак нам стає легше від усвідомлення того, що Бу не відчуває більше болю і незручностей", - додали власники, назвавши свого вихованця "найщасливішим псом з тих, кого вони коли-небудь бачили".

За словами господарів шпіца Бу, з 2006 року вони отримали незліченну кількість вдячних відгуків від людей, чия "життя стало світліше в важкі часи" завдяки перегляду теплих знімків і відео з Бу.

Слід зазначити, що померанський шпіц в 2012 році був удостоєний звання повноважного представника авіакомпанії Virgin America. У 2011 році в США вийшла книга з фотографіями "Бу: Життя самого симпатичного пса в світі". А в 2012 році CNN "брала інтерв'ю" у цього пса.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мережу злякали фото "найстрашнішого" кота на планеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?