Королеву Єлизавету II зловили на "хуліганському" порушенні закону
Категорія
Світ
Дата публікації

Королеву Єлизавету II зловили на "хуліганському" порушенні закону

Королеву Єлизавету II зловили на "хуліганському" порушенні закону
Джерело:  online.ua

92-річна королева Великої Британії Єлизавета II була викрита в порушенні правил дорожнього руху. Її помітили за кермом свого Range Rover з непристебнутим ременем безпеки, що вважається серйозним порушенням законодавства, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Повідомляється, що Єлизавета II близько милі їхала без ременя в селі Сандрінгем в Норфолку. За це порушення передбачається штраф, але його вдалося уникнути королеві завдяки імунітету.

Слід зазначити, що королева порушила ПДР через день після аварії, в яку потрапив її чоловік, 97-річний герцог Единбурзький Філіп. ДТП сталося 17 січня, коли герцог виїжджав на трасу з королівського маєтку Сандрінгем в Норфолку. Авто, за кермом якого перебував Філіп, зіткнулося з іншою машиною. В результаті, двоє людей отримали легкі травми, але сам герцог не постраждав.

Нагадаємо, Єлизавета II вчилася водінню під час Другої світової війни, вона працювала шофером на санітарній машині. У королеви є виписані на її ім'я водійські права, хоча, згідно із законодавством, для неї цей документ необов'язковий.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл отримала престижне звання від Єлизавети II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?