Ситуація на Донбасі загострилася - бойовики знову понесли втрати
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострилася - бойовики знову понесли втрати

Ситуація на Донбасі загострилася - бойовики знову понесли втрати
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною: минулої доби російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Вказано, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій українських захисників велися чотири рази – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Павлопіль і двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї – в районі населеного пункту Гнутове. З ПТРК і гранатометів терористи били поблизу селища Кам'янка.

 "Двічі з мінометів калібру 82 мм та гранатометів бойовики стріляли в районі населеного пункту Піски та поблизу селища Водяне.З гранатометів різних систем окупанти відкривали вогонь поблизу населених пунктів Широкине та Красногорівка, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Новомихайлівка.У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – поблизу хутора Вільний та двічі з гранатометів різних систем – в районі селища Кримське", - сказано в повідомленні.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних отримав поранення. Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 20 січня одного окупанта було знищено та двоє отримали поранення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  з’явилися фотодокази з супутника, що Росія стягнула сотні бойових танків до кордону України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?