Які продукти обов'язково повинні їсти жителі великих міст - порада дієтолога
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Які продукти обов'язково повинні їсти жителі великих міст - порада дієтолога

Які продукти обов'язково повинні їсти жителі великих міст - порада дієтолога
Джерело:  24 канал

Дієтолог Михайло Гаврилов рекомендує продукти, які допоможуть впоратися зі стресом у великому місті, захистять від старіння і збережуть стрункість, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Фахівець зазначив, що людям, у яких доволі активний спосіб життя, потрібно включити до свого раціону шпинат, чорницю, волоський горіх, авокадо, рибу та морепродукти, а також не забути про броколі.

Шпинат. У його темно-зелених листочках багато хлорофілу - речовини, яке прискорює детоксикацію і залуження організму, що просто необхідно для тих, хто дихає міським повітрям, користується побутовою хімією, косметичними засобами, що створює неабияку навантаження на печінку.

Чорниця. Ця ягода є найкращим джерелом антиоксидантів. Дослідження вчених, яке проводили над мишами, встановило, що гризуни, які харчувалися чорницею, краще запам'ятовували нові рухові навички, а також втрачали жир на черевцях. Також у них зменшувалися рівні холестерину і цукру крові.

  Волоський горіх.  Ядра горіха містять джерело корисних жирів, які необхідні мозку для ефективної роботи. Людині, яка багато працює та піддається стресу, такий продукт просто необхідний. Його можна використовувати як перекус – це смачно, ситно, корисно і допоможе не зірватися на калорійний фаст-фуд.

Авокадо.  Це один з найкорисніших продуктів. Він є джерелом здорових мононенасичених жирів, які дасть енергію організму. Дослідження вчених стверджує, що авокадо допомагає регулювати рівень цукру в крові і сприяє більш швидкому насиченню. Лікар зазначає, що людям, що знижує вагу і не вміють відрізняти голод від апетиту, це просто необхідно.

Риба та морепродукти.  Кожен другий житель великого міста страждає від нестачі вітаміну D. Заповнити його допоможе жирна морська риба і морепродукти, також багаті цінними омега-3 жирними кислотами.

Броколі.  У цьому продукті міститься унікальне поєднання сульфорафан, що володіє протираковим і антибактеріальним ефектами, а також підсилює процес відновлення ДНК.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський дієтолог  Сатчін Панда і засновник Real Nutrition NYC Амі Шапіро знайшли один з найефективніших способів позбутися зайвих кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?