Світоліна вперше прокоментувала свою тріумфальну перемогу - вражаючі фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна вперше прокоментувала свою тріумфальну перемогу - вражаючі фото

Світоліна вперше прокоментувала свою тріумфальну перемогу - вражаючі фото
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна вибила американку Медісон Кіз в четвертому колі Відкритого чемпіонату Австралії та тріумфально пробилася в 1/4 турніру, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Що цікаво, після завершення матчу українка похвалила хорошу гру суперниці у другому сеті і розповіла про незручності під час матчу.

"Я добре відіграла сьогодні. Медісон продемонструвала відмінну гру в другому сеті, тому я повинна була підвищити рівень своєї гри. Добре, що мені вдалося впоратися з тиском за рахунку 1:1 у третьому сеті. В цілому я задоволена своєю грою. Було дуже спекотно, сонце світило мені прямо в очі. Тому я дуже рада, що виграла", - каже спортсменка.

Окрім того, Світоліна зізналася, що далі у неї буде лише один день для підготовки.

"Що стосується чвертьфіналу, то зараз я хочу просто насолодитися цією перемогою, тому що провела хороший матч. У мене буде один день для підготовки. Подивимося, хто виграє, і тоді я почну готуватися", - додала перша ракетка України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Леся Цуренко здобула сенсаційну перемогу на турнірі Premier 5.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?