"Будуть вибухи": в Росії залякують людей новими терактами
Категорія
Світ
Дата публікації

"Будуть вибухи": в Росії залякують людей новими терактами

"Будуть вибухи": в Росії залякують людей новими терактами
Джерело:  online.ua

Прес-служба регіонального управління Федеральної служби безпеки РФ повідомляє, що у російському Магнітогорську перевіряють соціальні установи, які отримали анонімні повідомлення про нібито закладені вибухові пристрої, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Зазначається, що на даний момент проводиться перевірка інформації про можливі вибухові пристрої в установах Магнітогорська. В адміністрації міста уточнили, що перевірка йде, але установи працюють.

"Перевірка проводиться, соціальні установи працюють в штатному порядку. Нічого поки не підтвердилося", – зазначив представник адміністрації.

За даними джерел видання, листи з погрозами у понеділок отримали практично всі соцзакладу міста.

"Сьогодні сталося вкидання інформації, по електронній пошті майже всі соцзаклади отримали листи з погрозами вибуху. Велика частина установ вже перевірена, працювали групи кінологів. Офіційно евакуація не оголошувалася, деякі керівники розпускали всіх на період перевірки", – сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, що загальна кількість загиблих в результаті обвалу будинку в Магнітогорську склала 39 осіб, серед яких двоє однорічних дітей, 4-річна дівчинка та 6-річний хлопчик.

Як повідомляв ONLINE.UА,  на наступний день після вибуху в багатоповерхівці в Магнітогорську вибухнула маршрутка  — загинуло 3 людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?