Хто переможе у відборі на Євробачення від України - букмекери здивували прогнозом
Категорія
Культура
Дата публікації

Хто переможе у відборі на Євробачення від України - букмекери здивували прогнозом

Хто переможе у відборі на Євробачення від України - букмекери здивували прогнозом
Джерело:  online.ua

Українці не втомлюються обговорювати у соцмережах, хто ж цьогоріч представить нашу країну на Євробаченні-2019 в Ізраїлі. Як відомо, саме там пройде конкурс, який стане 64-м за рахунком, передає ONLINE.UA.

Букмекери уже встигли виділити фаворитів, між якими розгорнеться основне протистояння: KAZKA, TAYANNA, LETAY, LAUD і BAHROMA. Оцінюючи шанси виконавців, "Фаворит Спорт" ставить на перше місце гурт KAZKA (коефіцієнт 2,0), слідом за яким розмістилася TAYANNA (3,0). Далі, з серйозним відривом, LETAY (7,0), LAUD (7,0) і BAHROMA (10,0).

Варто зазначити, що гурт KAZKA бере участь в Національному відборі вже вдруге. Минулого разу, її наставник в "Х-факторі" Андрій Данилко заявив, що колектив поки не готовий до Євробачення, а глядачі і зовсім поставили ролику з виступом KAZKA велика кількість "дизлайків". Але завдяки міжнародній популярності хіта "Плакала", група KAZKA зараз всерйоз претендує на перемогу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пісня "Плакала" групи Kazka після прем’єри очолила чарт кліпів в українському сегменті YouTube. Україномовна пісня вперше зайняла перше місце по результатам пошуку і популярності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?