Замість віагри: вчені розповіли, яка дієта може врятувати сексуальне життя пари
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Замість віагри: вчені розповіли, яка дієта може врятувати сексуальне життя пари

Замість віагри: вчені розповіли, яка дієта може врятувати сексуальне життя пари
Джерело:  online.ua

В ході масштабного конгресу Європейського товариства кардіологів у Мюнхені було зроблено висновок, що саме середземноморська дієта подовжує сексуальне життя. Так, чоловіки, які харчуються оливками, рибою, овочами та іншими продуктами середземноморського походження, в середньому на 40% рідше за інших стають імпотентами, передає ONLINE.UA.

"Віагра не покращує роботу статевих органів в довгостроковому періоді, вона дозволяє "мобілізувати" вже наявні резерви. Середземноморська дієта, в свою чергу, дозволяє дійсно уникнути еректильної дисфункції, не використовуючи ніяких таблеток", – зазначила Христина Хрісохоу з Університету Афін (Греція).

Учасники конгресу зазначили, що скравий приклад того, як бадьорить середземноморська дієта, можна знайти на грецькому острові Ікарія, жителі якого відрізняються міцним здоров'ям до старості. Дослідниця зіставила, як часто імпотенція розвивається у жителів острова і у інших греків. У дослідженні взяли участь близько 700 чоловіків зрілого віку, які погодилися відповісти на питання про статеве життя і дієті.

Варто зазначити, що від імпотенції страждає приблизно половина чоловіків у віці від 60 до 67 років. Спостереження за ікаріанцамі показали, що їм ця проблема невідома. Лише 20% літніх жителів острова скаржилися на статеве життя. Низький ризик розвитку імпотенції виявився пов'язаний з раціоном остров'ян.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  зайва вага у жінок до настання менопаузи захищає організм  від виникнення раку молочної залози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?