"Вона вже народила?": в мережі бурхливо обговорюють нові фото Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Вона вже народила?": в мережі бурхливо обговорюють нові фото Меган Маркл

"Вона вже народила?": в мережі бурхливо обговорюють нові фото Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Нещодавно дружина принца Гаррі Меган Маркл організувала приватну зустріч зі своїм новим помічником Крістіаном Джонсом. Герцогиня Сассекська обговорювала подальшу співпрацю з прес-секретарем в одному з італійських ресторанів Лондона, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Журналістам вдалося сфотографувати повсякденний стиль 37-річної Меган Маркл. Що цікаво, дружина принца Гаррі любить купувати одяг від брендів мас-маркету. Так, нещодавно вона відвідала свій патронаж у сукні за 25 фунтів стерлінгів від H&M.

Для цієї ділової зустрічі красуня одягнула темно-синій гольф і пальто в тон. Для дотримання образу в стилі "кежуал" вона одягнула світлі джинси з потертостями на колінах від H&M, до яких взула улюблені туфлі-човники бежевого кольору. Вагітна дружина принца Гаррі приховувала своє обличчя за сонцезахисними окулярами від бренду Вікторії Бекхем, а в її руках була велика коричнева сумка від Mulberry.

Однак користувачів мережі зацікавив не стільки стиль Меган, скільки її "підозріла" стрункість та жвавість.

"Вона вже народила?; справді, таке враження, ніби животика немає; дуже струнка - нічого сказати; є там животик! І дуже навіть помітний! придивіться!; Меган прекрасно виглядає", - пишуть прихильники Маркл в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  принц Гаррі під час урочистого обіду з приводу виходу кулінарної книги Меган Маркл кілька разів курйозно відзначився, що потрапило в кадр папараці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?