"Це бій моєї мрії": відомий американський боксер кинув виклик Ломаченко
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Це бій моєї мрії": відомий американський боксер кинув виклик Ломаченко

"Це бій моєї мрії": відомий американський боксер кинув виклик Ломаченко
Джерело:  online.ua

Відомий американський боксер Девін Хейні заявив, що хоче битися з українським чемпіоном WBA і WBO Василем Ломаченком. Варто зазначити, що на професійному ринзі він виграв 21 бій, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

20-річний боксер навіть розповів, як здолає українця.

"Я хочу битися з Ломаченком, тому що всі вважають його Бугіменом і бояться. Але там, звідки я, хуліган зустрічається з хуліганом. Слухайте, я буду битися з Ломаченко. Я не боюся нікого, це бій моєї мрії. Як мені вдасться перемогти його? Я буду пристосовуватися. Ті хлопці, з якими він зустрічався намагалися йти на нього, хотіли його побити. Але тобі потрібно бути різноманітним і вміти пристосовуватися. А це те, що я вмію", – розповів боксер.

Амбіціозний спортсмен в останньому поєдинку завоював пояс WBC International в легкій вазі.

Нагадаємо, що раніше Василь Ломаченко переміг Хосе Педрасу одноголосним рішенням суддів – 117:109, 117:109, 119:107 і об’єднав пояси чемпіона світу в легкій вазі в двох версіях – WBA і WBO.

Окрім того, нещодавно Василь Ломаченко став першим у рейтингу кращих боксерів світу за версією Асоціації журналістів Америки. Варто зазначити, що цю позицію український боксер утримує вже третій місяць поспіль. Крім Ломаченко, в рейтингу з’явився ще один українець, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик — він знаходиться на 8 місці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ломаченко поділився спогадами про єдину в його кар’єрі поразку, заявивши, що бій з Орландо Салідо він не програв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?