Масштабна пожежа на суднах у районі Керченської протоки - кількість загиблих невпинно зростає
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна пожежа на суднах у районі Керченської протоки - кількість загиблих невпинно зростає

Масштабна пожежа на суднах у районі Керченської протоки - кількість загиблих невпинно зростає
Джерело:  online.ua

Чотирнадцять людей загинули під час пожежі на судах "Маестро" і "Канді" в районі Керченської протоки. На даний момент, доля 6-ти осіб із 32 залишається невідомою. 12 врятовано, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Операцію переведено з рятувальної на пошукову.

"Станом на шосту ранку операцію переведено з рятувальної в пошукову через відсутність надії знайти живих", – сказав представник Росморрічфлоту.

Станом на ранок 22 січня пожежу ще не погасили: "Горіння триває".

Врятованих моряків із двох охоплених вогнем суден, а також тіла загиблих доставляють до Керчі. Вночі зробити це не вдалося через штормову погоду.

"О 5 ранку (4 ранку за Києвом – ред.) буксир "Меркурій" прийняв на борт врятованих моряків і тіла загиблих, які були підняті з води, найближчим часом вони будуть доставлені до Керчі", – сказав співрозмовник агентства.

Судна "Маестро" і "Канді" виходили з порту Темрюк на Кубані, повідомив капітан морпорту Михайло Мігда.За попередніми даними, пожежа сталася під час перевантаження палива з одного судна на інше.

Якірна стоянка, на якій були судна, була нелегальною. Судна перевозили зріджений газ.

"Обидва пароплава виходили з Темрюка. Один у середині місяця (грудня 2018 року) інший - 20 січня", – сказав співрозмовник агентства.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч з 19 на 20 січня на елітному гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах сталася сильна пожежа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?