"Ніколи такого не буде": Порошенко виступив з важливою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

"Ніколи такого не буде": Порошенко виступив з важливою заявою

"Ніколи такого не буде": Порошенко виступив з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко під час вшанування в День соборності і на честь століття проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР у Києві заявив, що ніякої федерації чи спеціального статусу окремих регіонів в Україні не буде, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.

"Україна є унітарною державою, з єдиною державною мовою, так записано в українській Конституції. І ніяких федерацій, ніяких спеціальних статусів. Єдина незалежна соборна Україна", - сказав Порошенко.

За його словами, влада кожен день працює над тим, щоб повернути Донбас під юрисдикцію України.

Зазначимо, що 22 січня Україна відзначає сторіччя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. В цей день було проголошено незалежність Української Народної Республіки. У зв'язку зі святкуванням Дня соборності в центрі Києва з раннього ранку повністю обмежено рух усіх видів транспорту, у тому числі громадського. Обмеження діятимуть до закінчення урочистих заходів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко виступив з категоричною заявою на адресу Путіна через вибори в Україні. Він заявив, що російський президент ніколи не буде вирішувати, хто буде президентом України — це рішення прийме український народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?