"Краща, ніж Анджеліна Джолі": з ким закрутив бурхливий роман Бред Пітт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Краща, ніж Анджеліна Джолі": з ким закрутив бурхливий роман Бред Пітт

"Краща, ніж Анджеліна Джолі": з ким закрутив бурхливий роман Бред Пітт
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Бред Пітт закрутив бурхливий роман із 43-річною колегою Шарліз Терон. Як виявилося, їхні відносини розвиваються вже понад півроку, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Зазначається, що в мережі уже давно активно обговорюють чутки про роман 55-річного Бреда Пітта з 43-річною Шарліз Терон. Поки що голлівудські актори не підтвердили цю інформацію, але й не спростували. Так, в іноземних виданнях з'являються нові подробиці, що стосуються їхніх відносин.

"Джерела повідомляють, що іскра симпатії, яка до теперішнього часу переросла у стосунки, між Шарліз Терон і Бредом Піттом спалахнула понад півроку тому. Тоді актори разом з Адамом Драйвером знімалися для рекламної кампанії наручних годинників Breitling. Їхні спільні знімки зі зйомки є на офіційній сторінці аксесуарів в Instagram", - сказано в повідомленні.

"Вона набагато краща, ніж Анджеліна Джолі; надіюся, у них все буде добре; яка красива пара; я в це не вірю; уже забув про дітей? я б також в неї закохався: мені жаль Джолі", - пишуть користувачі мережі в коментарях до новини.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?