Facebook приготував для всіх користувачів приємний сюрприз
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook приготував для всіх користувачів приємний сюрприз

Facebook приготував для всіх користувачів приємний сюрприз
Джерело:  online.ua

В соціальній мережі Facebook розпочали тестувати розділ LOL зі смішними відео та мемами. На даний момент він працюватиме лише у США та буде орієнтований на підлітків, передає ONLINE.UA з посиланням на TechCrunch.

Зазначається, що в LOL відео будуть розділені за кількома категоріями: "Для тебе", "Пранки", "Тварини", "Фейли", "Меми", а реагувати на них можна кнопками "Смішно", "Нормально" і "Не смішно".

"Наразі новий розділ тестують старшокласники зі 100 американських шкіл. LOL у них заміняє Watch, проте компанія не планує поєднувати ці дві рубрики разом. LOL буде окремим розділом у Facebook або і зовсім окремим додатком",- сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що користувачі, які вже отримали змогу випробувати новий розділ, поділилися, що LOL має такий вигляд, ніби Facebook марно намагається виглядати модно. Іноді в розділі трапляється контент, який вже втратив актуальність.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська компанія Facebook почне перевіряти достовірність інформації на фотографіях і відеороликах. Таким чином адміністрація соцмережі буде боротися з "російськими пропагандистами", які поширюють фейкові новини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?