Кравчук підтримав висунення Тимошенко у президенти на з’їзді партії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Кравчук підтримав висунення Тимошенко у президенти на з’їзді партії

Кравчук підтримав висунення Тимошенко у президенти на з’їзді партії

Про те, що перший президент України Леонід Кравчук на з’їзді партії ВО "Батьківщина" — Форумі єднання підтримав висунення Юлії Тимошенко на посаду президента, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозрeватeль.

"Ці вибори будуть не просто виборами президента, це будуть вибори нового курсу, нового життя, нового бачення розвитку", — наголосив він.

Перший президент зауважив, що знає лідера "Батьківщини" як досвідчену, щиру людину, сильну та могутню постать, яка витримала на своєму шляху великі випробування. "Головна якість, якою володіє Юлія Тимошенко, яка має бути визначальною для президента — це любов до Вітчизни, сила духу, сила волі, сила знань", — заявив він.

Юлія Тимошенко

Він звернув увагу на те, що саме під керівництвом лідера "Батьківщини" найкращі фахівці розробили Новий курс — програму, що забезпечить державі справжній прорив. За її президентства всім доведеться жити за законом, бути перед ним рівними, і в разі його порушення відповідати, резюмував перший президент. На думку Кравчука, лише Тимошенко зможе вивести Україну з економічного провалля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?