Бій століття: промоутер розповів, коли на ринзі зустрінуться Усик і Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій століття: промоутер розповів, коли на ринзі зустрінуться Усик і Джошуа

Бій століття: промоутер розповів, коли на ринзі зустрінуться Усик і Джошуа
Джерело:  online.ua

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик може вже цього року провести бій проти британського супертяжа Ентоні Джошуа, який володіє поясами IBF, WBA, WBO, IBO. Про це повідомив промоутер останнього Едді Хірн, передає ONLINE.UA з посиланням на Sky Sports.

Якщо український чемпіон вирішить перейти в суперважку вагу, то може стати обов'язковим претендентом на пояс WBO, яким і володіє Ентоні Джошуа.

Варто зазначити, що британець досі не узгодив свій наступний бій проти Ділліан Уайта або Джаррелла Міллера. Таким чином Усик може стати наступним у черзі на поєдинок проти Джошуа. Бій між українцем і британцем може відбутися до кінця цього року.

"Бій з Ділліаном є пріоритетним. Він номер один. Але якщо ми не зможемо домовитися з ним, то бій не відбудеться. Ми не можемо чекати Уайта до вересня або жовтня. Якщо він відмовиться від цього бою, то може не отримати знову бій за звання чемпіона світу. За правилами WBO, як тільки Усик підніметься до надважкої ваги він буде обов'язковим претендентом на титул", – заявив промоутер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Усика назвав боксером 2018 року також ще і автрітетний американський телеканал ESPN. Експерти видання відзначили, що Усик провів фантастичний рік і створив ще більше історії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?