"Жахливий президент!": відомий політик безжалісно розкритикував Макрона
Категорія
Політика
Дата публікації

"Жахливий президент!": відомий політик безжалісно розкритикував Макрона

"Жахливий президент!": відомий політик безжалісно розкритикував Макрона
Джерело:  online.ua

Скандальний політик, італійський міністр внутрішніх справ Маттео Сальвіні назвав французького лідера Еммануеля Макрона "жахливим президентом" в коментарях, які, безумовно, додадуть напруженості суперечці із сусідом щодо імміграції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

Сальвіні, який тривалий час є лідером правої "Ліги", заявив, що справа не у французькому народі, а у "Макроні, який багато говорить і мало досягає, який дає уроки шляхетності, а потім відкидає тисячі мігрантів на італійському кордоні".

"Якщо Макрон настільки добрий, він може довести це фактами, пустивши тисячі біженців, які перебувають в Італії, і яким він обіцяв гостинність, разом з іншими європейськими країнами", - сказав Сальвіні.

В свою чергу прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте спробував знизити напругу, стверджуючи, що "ми не обговорюємо нашу історичну дружбу з Францією або з французьким народом".

"Незважаючи на політичну дискусію, відносини залишаються сильними і стійкими", - сказав Конте.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома газета Le Monde опинилася в гучному скандалі через дивне фото президента Еммануеля Макрона, в якому читачі побачили схожість з Адольфом Гітлером. У виданні вже виправдалися — глава редакції видання Люк Броннер вибачився перед читачами, пояснивши, що художників журналу надихнула творчість російських конструктивістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?