На Донбасі "швидкі" виїжджають лише з дозволу військових РФ - шокуючі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі "швидкі" виїжджають лише з дозволу військових РФ - шокуючі подробиці

На Донбасі "швидкі" виїжджають лише з дозволу військових РФ - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

На окупованому Донбасі персонал цивільних лікарень зобов'язали бути готовим до виконання завдань в інтересах російських окупаційних військ. Про це з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомили у прес-службі Міноборони України, передає ONLINE.UA.

Вказано, що через використання російськими окупаційними військами території, об'єктів та майна цивільних медичних закладів погіршився стан медичного обслуговування населення.

Також зазначається, що медичний персонал цивільних лікарень зобов'язаний підтримувати постійну готовність до негайного виконання завдань в інтересах російських окупаційних військ.

"У зв'язку з цим виїзд автомобілів швидкої допомоги за викликом населення здійснюється тільки в екстрених випадках із дозволу начальника медичної служби місцевого російського військового гарнізону", – додали у Міноборони.

Нагадаємо, раніше на Донбасі бійці ЗСУ збили дрон, який російські найманці оснастили осколковою вибухівкою. За допомогою нього терористи намагалися скидати боєприпаси на піхотні позиції українських військових.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава російського МЗС Сергій Лавров на Генасамблеї ООН назвав умови Москви на введення миротворців на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?