"Маршрутки повинні зникнути": в Мінінфраструктури України виступили з неочікуваною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

"Маршрутки повинні зникнути": в Мінінфраструктури України виступили з неочікуваною заявою

"Маршрутки повинні зникнути": в Мінінфраструктури України виступили з неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що у великих містах пасажирські перевезення повинні здійснювати великі автобуси, а так звані "маршрутки" повинні зникнути як клас.

Про це він повідомив в ефірі одного з телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Я переконаний, що альтернативи великим автобусам у великих містах немає. Всі маршрутки повинні зникнути як клас - в Києві, Дніпрі, Харкові. Їх не може бути, вони не мають права на життя... Це (ситуація з маршрутними таксі в Україні - ред) було викликано, мабуть, безконтрольністю та іншими проблемами, але так відбуватися не може", - сказав міністр.

Окрім того, він анонсував перевірки в сфері пасажирських перевезень, оскільки з 1 січня мораторій на перевірки бізнесу зупинений.

За словами Омеляна, планується перевіряти не тільки рухомий склад, який здійснює перевезення, а й автобази, стан водіїв.

Нагадаємо, нещодавно міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що скасування залізничного сполучення між Україною та Росією покращить ситуацію з внутрішніми перевезеннями. Він додав, що поки одностайної підтримки даної ініціативи в уряді немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  заступник представника українського президента в Криму виступив за те,  щоб Україна припинила не тільки залізничне, але і автобусне сполучення з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?