Пропагандист Путіна назвав Україну "землею російських людей"
Категорія
Політика
Дата публікації

Пропагандист Путіна назвав Україну "землею російських людей"

Пропагандист Путіна назвав Україну "землею російських людей"
Джерело:  online.ua

У Путіна не втомлюються висловлювати територіальні претензії на Україну. Цього разу посіпаки очільника Кремля заявили, що до Росії мають приєднатися деякі українські території, оскільки вони є "споконвічними російськими землями".

З такою заявою виступив директор так званого Центру вивчення країн Близького Сходу та Центральної Азії Семен Багдасаров. А зробив у ефірі одного з пропагандистських телеканалів, передає ONLINE.UA.

Пропагандист цинічно додав, що до країни-агресора повинні приєднатися південні та східні області України.

"Південний Схід України повинен відійти від Галичини та приєднатися до Росії! Це наша споконвічна земля, яка жодного стосунку до вас не має. Навіть ваша Київська "смердюча" митрополія не включала 333 роки тому землі південного сходу! Це землі російських людей!" – виголосив він.

Нагадаємо, очільник Кремля Володимир Путін прекрасно розуміє, що повномасштабна війна – це кінець не тільки Україні та Росії, але й всій земній кулі, тому починати її не має жодного сенсу. Такою думкою поділився один з творців РНБО й авторів Концепції національної безпеки і оборони Володимир Горбулін.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, чого можна чекати від Путіна в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?