Колишній Ріанни грубо прокоментував звинувачення у груповому зґвалтуванні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишній Ріанни грубо прокоментував звинувачення у груповому зґвалтуванні

Колишній Ріанни грубо прокоментував звинувачення у груповому зґвалтуванні
Джерело:  online.ua

Популярний американський співак Кріс Браун, якого заарештували в Парижі через звинувачення у груповому згвалтуванні, нарешті прокоментував ситуацію, що склалася, передає ONLINE.UA.

Зазначимо, нещодавно 24-річна дівчина, ім'я якої невідоме, подала позов проти Кріса Брауна, заявивши, що він згвалтував її в одному з паризьких готелів 15 січня.

"Дівчина запевняє, що познайомилася зі співаком в нічному клубі Le Crystal, що розташований неподалік від Єлисейських полів. Після цього Кріс, за словами імовірної жертви, запросив дівчину в свій номер у готелі Mandarin Oriental, де скоїв злочин", - сказано в повідомленні.

Кріс Браун публічно відреагував на звинувачення і опублікував на своїй сторінці в Instagram світлину з написом "Ця с*чка бреше".

"Я хочу розставити крапки над і. Це повна брехня. Стосовно моєї дочки (Кріс виховує чотирирічну дочку Роялті, – ред) та родини це вкрай нешанобливо. І це йде всупереч з моїм характером і моральними принципами", – додав співак.

Вказано, що поліція відпустила Кріса без висунення звинувачень. Так, артист може вільно залишити Францію, однак розслідування ще триває.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада Лас-Вегаса видала ордер для отримання зразків ДНК футболіста туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду, якого підозрюють у зґвалтуванні дівчини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?