Новий скандал: Джонні Депп надав докази, що не бив екс-дружину Ембер Герд
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий скандал: Джонні Депп надав докази, що не бив екс-дружину Ембер Герд

Новий скандал: Джонні Депп надав докази, що не бив екс-дружину Ембер Герд
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий актор Джонні Депп надав нові докази того, що не бив свою колишню дружину Ембер Герд і всі її заяви є просто наклепом, передає ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Вказано, що докази Депп додав до позову проти газети Sun, що опублікувала статтю про його сварки з Ембер Герд. Тоді журналіст видання в травні 2016 року з впевненістю заявив, що Депп б'є свою дружину і розкритикував письменницю Джоан Роулінг за те, що вона дозволила актору продовжувати зніматися у франшизі "Фантастичні звірі". Також голлівудський актор хоче стягнути з видання 260 тисяч доларів.

"Для спростування звинувачень у побитті дружини адвокати Джонні Деппа надали відеозаписи з камер спостереження і свідчення очевидців, які стверджують, що не бачили сліди побоїв на обличчі Герд у той день, коли чоловік нібито її побив. Крім того, за словами свідків, травми у неї з'явилися лише через 6 днів.а словами Деппа, Герд сама себе скалічила, щоб його зганьбити", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, скандал розгорівся після того, як Герд розповіла про те, як Джонні Депп 21 травня 2016 року кинув їй в обличчя телефон і побив. Згодом у мережі з'явилися її фотографії, на яких Ембер показала синці на обличчі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудський актор Джонні Депп вперше прокоментував скандальне розлучення з відомою акторкою Ембер Герд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?