В МВФ пояснили, що може підвищити рівень життя в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

В МВФ пояснили, що може підвищити рівень життя в Україні

В МВФ пояснили, що може підвищити рівень життя в Україні
Джерело:  online.ua

Голова Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард розповіла про зустріч з Президентом України Петром Порошенком в Давосі. Вона заявила, що МФВ готовий і надалі підтримувати Україну, однак для підвищення рівня життя українців необхідні ефективні реформи, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Фонду.

Очільниця МВФ назвала розмову із Президентом України "конструктивною".

"У мене була хороша і конструктивна зустріч з Президентом Порошенко і його командою, під час якої ми обговорили останні економічні події і перспективи для України, а також реалізацію заходів в рамках угоди Stand-By, затвердженої Виконавчою радою МВФ 18 грудня 2018 року", - сказала вона.

Лагард вкотре підтвердила готовність і надалі підтримувати Україну разом з іншими міжнародними партнерами в її зусиллях. Однак для цього необхідне ефективне запровадження рефорим.

"Я також підкреслила нагальну необхідність для України прискорити реформи і перейти до сильнішого (економічного – ред.) зростання, який необхідний для стійкого підвищення рівня життя людей", – додала голова МВФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в МВФ назвали рекордну суму світового боргу — в 2018 році він досяг 184 трлн дол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?