iPhone може врятувати під час стихійних лих, - Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

iPhone може врятувати під час стихійних лих, - Apple

iPhone може врятувати під час стихійних лих, - Apple
Джерело:  online.ua

Відома компанія Apple вважає, що iPhone зможуть стати в нагоді для користувачів під час змін клімату і на них може зрости попит, передає ONLINE.UA з посиланням на Business Insider.

Що цікаво, це тільки один з висновків, що містяться в звіті Apple. Його у вівторок, 22 січня, опублікувала CDP – некомерційна організація, яка щороку збирає у компаній інформацію про їхній вплив на навколишнє середовище.

Американська компанія входить в число великих компаній, включаючи Walt Disney Co і Bank of America, що надають організації аналогічні звіти, в яких виявляються "пов'язані з кліматом" ризики і можливості, здатні суттєво вплинути на їх бізнес.

"Apple бачить чимало переваг у своїх смартфонах, які можуть виявитися корисними в разі стихійних лих. Приміром, їх можна буде використовувати як ліхтарик, сирени або радіо. З їх допомогою можна знайти в інтернеті інструкції з надання першої допомоги", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що нещодавно Apple прибрала з продажу iPhone SE, iPhone 6s, а також торішній флагман — iPhone X. Крім новинок iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xr у продажу залишилися лише iPhone 7 і 8.Таким чином, компанія повністю перестала продавати смартфони, оснащені 3,5-міліметровим звуковим роз’ємом для підключення навушників.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після презентації нових смартфонів і "розумного" годинника акції компанії Apple продемонстрували стрімке падіння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?