За добу продано рекордні 6 тис квитків на концерт Макса Коржа
Категорія
Культура
Дата публікації

За добу продано рекордні 6 тис квитків на концерт Макса Коржа

За добу продано рекордні 6 тис квитків на концерт Макса Коржа
Джерело:  online.ua

У середу, 23 січня стартував перший етап продажу квитків на концерт білоруського музиканта Макса Коржа, який відбудеться в Києві, 20 червня на стадіоні «Динамо», повідомляє ONLINE.UA.

За підсумками старту, Макс Корж встановив власний рекорд з продажу, рекорд для концерту на стадіоні «Динамо», а також показав другий результат за всю історію України - за добу було продано 6067 квитків.

Дмитро Чинь, маркетинг директор Concert.ua зазначив, що «це екстраординарний старт! Для порівняння: 6000 глядачів - це більше Stereo Plaza і 70% київського Палацу спорту. Український концертний ринок бачив лише один випадок, коли продажі на старті були вище - концерт Imagine Dragons на НСК «Олімпійський». Тренд такий, що квитки на концерт Макса Коржа будуть продані задовго до його початку».

Нагадаємо, Макс Корж, через рік після аншлагового концерту в «Палаці спорту» повертається до Києва. 20 червня на стадіоні «Динамо» артист представить треки останніх п'яти альбомів, а також нові пісні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?