Сервіси Microsoft працюють зі збоями по всьому світу: що сталося
Категорія
Технології
Дата публікації

Сервіси Microsoft працюють зі збоями по всьому світу: що сталося

Сервіси Microsoft працюють зі збоями по всьому світу: що сталося
Джерело:  online.ua

По всьому світа відбулися масштабні збої в роботі сервісів Microsoft . Зокрема, проблеми відбуваються у роботі поштових сервісів Outlook і Exchange, а також у файловому хостингу Onedrive, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані порталу Downdetector.

 Зазначається, що з найбільшшим проблемами зіштовхнулися користувачі у Франції, Бельгії, Нідерландах, Фінляндії, Естонії та Великобританії. Також частково є збій в Австрії, Угорщині, Чехії, Польщі, Італії, Швеції, Норвегії та Греції. Що стосується України, то деякі неполадки із Office 365 виникли у Києві.

Що цікаво, в компанії Microsoft про проблеми знають. Адміністрація пояснює, що частково вийшла з ладу інфраструктура Microsoft 365. Також у компанії наголосили, що працюють над вирішення проблеми.

"Частина інфраструктури контролера домену не відповідає, що призводить до перевищення часу очікування підключення користувача. Ми шукаємо методи, щоб пом'якшити цю проблему", – повідомили на офіційному Twitter-каналі компанії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий IT-гігант, компанія Microsoft, запустила унікальний проект, в ході якого спеціалісти навчать штучний інтелект виявляти хвороби у людей на ранніх стадіях. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?