"Як таке можливо?!": Моніка Беллуччі шокувала всіх своїх фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Як таке можливо?!": Моніка Беллуччі шокувала всіх своїх фанатів

"Як таке можливо?!": Моніка Беллуччі шокувала всіх своїх фанатів
Джерело:  online.ua

Відома італійська акторка та секс-символ цілої епохи Моніка Беллуччі стала гостею світського заходу, що відбувався в Парижі. 54-річна красуня вразила всіх присутніх розкішним вбранням від люксового бренду, яке обрала для званої вечері. Однак найбільше образ моделі обговорювали в мережі, передає ONLINE.UA.

Чарівна Моніка прибула до Парижа на Тиждень моди в понеділок, 21 січня. Акторка помітно схудла, тому дозволяє собі обирати вбрання ,які яскраво підкреслюють її струнку фігуру, зокрема талію. Так, для виходу на світську вечерю в столиці Франції акторка обрала розкішне силуетне плаття-пальто від Chanel. Елегантне чорне вбрання із золотими аристократичними аплікаціями і ґудзиками. Ефектний образ Моніки Беллуччі доповнив клатч від Chanel і чорні чоботи від Christian Louboutin на високих підборах.

"Як таке можливо?! Як можна в 54 роки виглядати на 34?! Це магія; ця жінка просто ідеальна; не потрібно заздрити - потрібно працювати і розвиватися; вона дуже схудла - їй така форма не личить; не вірю своїм очам - це просто 20-річна дівчинка; час не може забрати у неї шарм, красу та ідеальну фігуру", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Як повідомляв  ONLINE.UA, головна красуня італійського кінематографу Моніка Беллуччі вперше потрапила в об’єктиви папараці зі своїм новим бойфрендом, який є молодшим за неї на 18 років. Фото за лічені години стало хітом мережі, адже відома акторка доволі довго не афішувала своє особисте життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?