На Донбасі пройшли запеклі бої: ЗСУ зазнали втрат, але дали потужну відсіч ворогу
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі пройшли запеклі бої: ЗСУ зазнали втрат, але дали потужну відсіч ворогу

На Донбасі пройшли запеклі бої: ЗСУ зазнали втрат, але дали потужну відсіч ворогу
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили наступ на Донбасі. Вони продовжують влаштовувати злочинні провокації на всіх напрямках, порушуючи режим припинення вогню. Українські захисники впевнено тримають оборону і дають потужну відсіч ворогу. За даними розвідки, в ході боїв було знищено чотирьох і поранено п'ятьох бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

25 січня бойовики з ПТРК, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів гатили в районі Катеринівки, поблизу Широкино і Мар'їнки, зі стрілецької зброї вони вели вогонь в районі Опитного і Невельського. Під ворожий вогонь потрапили також захисники Станиці Луганській і Жовтого. Там ворог влаштував провокації з великокаліберних кулеметів і гранатометів. В ході бойових дій ЗСУ зазнали втрат - один український військовий загинув, ще четверо отримали поранення.

"У відповідь на провокації супротивника підрозділи ООС застосовували вогневі засоби. В ході контраснайперської боротьби український снайпер припинив діяльність російського найманця. Також знищено БМП-1 російсько-окупаційних військ", - йдеться у зведенні ООС.

З початку 26 січня бойовики вогонь не відкривали. У штабі ООС підкреслили, що ЗСУ впевнено контролюють ситуацію на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше командувач ООС Сергій Наєв заявив, що Росія втричі посилила розвідку на Донбасі. На його думку, РФ готується до повномасштабної наступу на Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?