Цукерберг вирішив об'єднати Facebook, WhatsApp та Instagram: що відомо
Категорія
Технології
Дата публікації

Цукерберг вирішив об'єднати Facebook, WhatsApp та Instagram: що відомо

Цукерберг вирішив об'єднати Facebook, WhatsApp та Instagram: що відомо
Джерело:  online.ua

Марк Цукерберг планує об'єднати в одну мережу Facebook, WhatsApp і Instagram. Він хоче зробити можливою відправку повідомлень між додатками, що дозволить користувачам Facebook спілкуватися з тими, хто має акаунти тільки в WhatsApp або в Instagram.

Про плани на масштабне об'єднання найбільших в світі мереж з обміну повідомленнями повідомляє The New York Times з посиланням на чотири джерела, передає ONLINE.UA.

Відомо, що план Цукерберга об'єднати Facebook, WhatsApp і Instagram знаходиться ще на стадії розробки. Для його реалізації буде потрібно провести перенастроювання базових функцій мереж, які будуть продовжувати працювати як окремі програми, але їх інфраструктура обміну повідомленнями буде уніфікована.

Відзначається, що злиття Facebook, WhatsApp і Instagram завершиться до кінця 2019 - початку 2020 року. Також відомо, що Цукерберг доручив ввести у всіх додатках наскрізне шифрування, щоб захистити повідомлення користувачів від перегляду всіх, крім учасників розмови.

У Facebook вважають, що об'єднання Facebook, WhatsApp і Instagram допоможе збільшити інтерес користувачів до компанії та утримати їх в довгостроковій перспективі, коли сповільниться зростання популярності програм.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що соцмережа Facebook знову опинилася на межі гучного скандалу через популярний флешмоб #10YearChallenge. Користувачі почали сумніватися в безневинністі челенджа, підозрюючи, що флешмоб був запущений для того, щоб навчити алгоритм розпізнавати обличчя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?