Під Києвом школярка жорстоко побила однолітку: поліція покарала батьків за булінг
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом школярка жорстоко побила однолітку: поліція покарала батьків за булінг

Під Києвом школярка жорстоко побила однолітку: поліція покарала батьків за булінг
Джерело:  online.ua

У селі Вишеньки Київської області сталася надзвичайна подія - дев'ятикласниця побила однолітку в школі, а після уроків влаштувала розправу з нею за межами навчального закладу. У поліції порушили кримінальну справу за фактом нанесення тілесних ушкоджень 14-річній дівчини, батьків агресивної школярки притягнули до адміністративної відповідальності за буллінг.

Про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіціі в Київській області, передає ONLINE.UA.

"Працівники ювенальної превенції встановили, що між ученицями 9-х класів виник конфлікт через розповсюдження неправдивих чуток. Агресивно налаштована дівчина викликала з уроку 14-річну дівчину і в коридорі почала її бити ногами. Принижувала нецензурною лайкою, нанесла ляпаси долонею по обличчю. Сварку помітила вчителька школи і розвела дівчат з різних навчальних класах", - повідомили в поліції.

Правоохоронці зазначили, що на цьому конфлікт не припинився. Після уроків дев'ятикласниця зібрала подружок і перетнула свою "жертву" на вулиці. "Група підтримки" зняла на відео побиття ровесниці, яке потрапило в мережу.

Обережно! На відео присутні сцени насильства!

У поліції вирішили залучити до адміністративної відповідальності мати школярки, яка побила однолітку. Дівчинка, яка стала "жертвою" агресивної учениці, проходить судово-медичне обстеження для встановлення ступеня нанесення тілесних ушкоджень. Досудове розслідування за даним інцидентом триває.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що під Харковом п'яний батько викинув з вікна четвертого поверху свого 5-річного сина після того, як йому приснився кошмар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?