Це ж ганьба і плювок в обличчя суспільству, - експерт про передвиборчу програму Гриценко
Категорія
Україна
Дата публікації

Це ж ганьба і плювок в обличчя суспільству, - експерт про передвиборчу програму Гриценко

Це ж ганьба і плювок в обличчя суспільству, - експерт про передвиборчу програму Гриценко
Джерело:  online.ua

Про обурення непрофесіоналізмом програми та шаблонні, нічим необґрунтовані передвиборні обіцянки кандидата в президенти Анатолія Гриценко, глави партії «Громадянська позиція», написав на власній сторінці Facebook екс-редактор «Форбс Україна», журналіст Максим Кухар, повыдомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА « Українські новини ».

«Слухайте, я думав, що на цих виборах головний клоун - Зеленський. Але я непростимо, дико, по-варварськи помилявся», - написав експерт.

«Я почитав опубліковану передвиборчу програму Гриценко. Ну це ж хімічної чистоти ганьба і плювок в обличчя суспільству. Маячня голих обіцянок і хороших намірів вистроєних у ряд. Як взагалі можна зібрати цілий з'їзд людей, катаючись по країні і щось розповідаючи, потім взяти і ось так - відригнути на суспільство жалюгідну жменьку загальних фраз? За які звичайно усі «за» - бо це ж загальні фрази. Але ж заявка робилася на щось розумне, щось змістовне, що можна почитати, подумати і з ким-небудь обговорити. А в документі - обговорювати нічого. Це листівка районного авторитету, що рветься в мажоритарники, а не президентська програма», - пише Кухар.

Експерт вважає, що це показує справжнє ставлення кандидатав президенти до виборців: якщо йому ліньки написати 20 листів змістовного тексту, то чому йому не лінь буде щось робити після обрання.

Нагадаємо, у своїй передвиборчій програмі Гриценко обіцяє наступити на п'яти лідерам Європи, приймати рішучі дії, усунути популізм, укладати тільки вигідні для України договори. Колишній Міністр оборони України, якого експерти вважають причетним до розвалу ВСУ, обіцяє зробити оснащену армію. Також екс-соратник Ющенка заявив, що за умови його обрання не буде «любих друзів» президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?