Бойовики стягують важке озброєння до окупованого Луганську: що відбувається
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики стягують важке озброєння до окупованого Луганську: що відбувається

Бойовики стягують важке озброєння до окупованого Луганську: що відбувається
Джерело:  online.ua

На південному заході окупованої Луганської області бойовики вивели з місць постійного зберігання шість 122-мм самохідних гаубиць "Гвоздика". Це важке озброєння було зафіксовано спостерігачами ОБСЄ недалеко від селища Мирне.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

У звіті СММ ОБСЄ йдеться, що крім вищеназваних "Гвоздик", в місцях зберігання важкого озброєння осутствіе сім 122-мм буксируваних гаубиць "Лягушка".

Цей факт, відзначається в звіті ОБСЄ, свідчить про те, що бойовики прагнуть до подальшого загострення конфлікту на Донбасі і демонстративно не хочуть дотримуватися Мінських угод, продовжуючи відверто порушувати взяті на себе зобов'язання.

Слід зазначити, що командувач ООС Сергій Наєв заявляв, що Росія втричі посилила розвідку на Донбасі, а також збільшила кількість військ в зоні конфлікту і кількість авіації, готової до дій з повітряних баз. На його думку, РФ готується до повномасштабного наступу на Україну.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в СММ дізналися, що ватажки бойовиків наказали збивати безпілотні літальні апарати ОБСЄ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?