Європа знову робить помилку: Мадуро виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Європа знову робить помилку: Мадуро виступив з гучною заявою

Європа знову робить помилку: Мадуро виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Венесуельський президент Ніколас Мадуро закликав країни ЄС відмовитися від ультиматуму, в рамках якого вимагали провести президентські вибори в Венесуелі протягом 8 днів. Він вважає, що ніхто не сміє ставити ультиматум Венесуелі і порушувати Конституцію країни.

Про це Ніколас Мадуро заявив в інтерв'ю турецькому телеканалу CNN Turk, передає ONLINE.UA.

Президент Венесуели відзначив, що лідер венесуельської опозиції Хуан Гуайдо, що проголосив себе виконуючим обов'язки президента країни, "порушує всі можливі закони і конституцію". Також Мадуро заявив, що президент США Дональд Трамп недооцінює Венесуелу, Латинську Америку і весь інший світ.

"Трамп не той лідер, який здатний впоратися з труднощами. Я впевнений, що він нас недооцінює. Говорячи на чистоту, він недооцінює і Латинську Америку, і весь світ. Це і є його ідеологія - він всіх недооцінює", - сказав Мадуро, підкресливши , що відкритий до діалогу, але вважає мінімально можливою можливість зустрічі з американським лідером.

Мадуро підкреслив, що не здивувався дзвінку турецького президента Реджепа Ердогана, який особисто висловив підтримку венесуельському лідерові на тлі протестів в країні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Євросоюз закликав владу Венесуели якомога швидше провести дострокові вибори, які будуть заслуговувати довіру. В іншому випадку в ЄС пригрозили "подальшими діями".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?