Вакарчук нарешті відповів, чи піде у президенти - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакарчук нарешті відповів, чи піде у президенти - відео

Вакарчук нарешті відповів, чи піде у президенти - відео
Джерело:  online.ua

Соліст гурту "Океан Ельзи" співак Святослав Вакарчук заявив, що у 2019 році не братиме участі у президентських виборах, але буде працювати над змінами у країні. Про він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Артист розповів, що питання чи буде балотуватись на посаду президента України у 2019 році, йому ставили протягом року.

"Перш за все, дозвольте подякувати усім, хто мені довіряє – для мене це справді велика честь. І я обіцяю – таку довіру обов’язково виправдаю... Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над "і", зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року", - наголосив він.

Співак підкреслив, що "зараз, в джинсах може зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку" і додав, що не збирається стояти осторонь.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український співак Святослав  Вакарчук заявив, що в Україні повинні  з’явитися справжні лідери, особистий приклад яких стане сигналом до початку змін в державі. Музикант також підкреслив, що його словам про наявність або відсутність президентських амбіцій не повірять.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?