Смертельна пожежа в Чорному морі - нарешті названа офіційна причина
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна пожежа в Чорному морі - нарешті названа офіційна причина

Смертельна пожежа в Чорному морі - нарешті названа офіційна причина
Джерело:  online.ua

Слідчий краснодарського відділу Південного управління СК Росії на транспорті Вазген Кіносьян заявив, що причиною пожежі на двох танкерах в Чорному морі стало порушення правил безпеки, передає ONLINE.UA з посиланням на РЕН.ТВ.

"Основна причина, за версією слідства, це порушення правил безпеки при виконанні перевантаження судів. Це - основна версія", - сказав чиновник.

Як повідомлялося, два судна зі скрапленим газом - Candy і Maestro - загорілися 21 січня в нейтральних водах Чорного моря. Танкери перебували на якірній стоянці за 15 морських миль на південь від кримського мису Такіль. Екіпаж кораблів складався з громадян Індії та Туреччини. В результаті НП десять з 32 моряків загинули, десять - зникли безвісти, а 12 були врятовані.

Нагадаємо, вранці 9 жовтня поблизу міста Ічня в Чернігівській області, в районі сіл Дружба та Августовка, почалися вибухи на складі з боєприпасами. Місцеве населення терміново евакуювали. Служба автомобільних доріг області заявила про обмеження руху на деяких ділянках.

Як повідомляв ONLINE.UА, міністр оборони  Степан Полторак припустив, що хтось заклав боєприпаси для підриву сховищ на 6-му арсеналі зброї поблизу Ічні  в Чернігівські області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?