Як зупинити Путіна: політолог озвучив цікаву стратегію
Категорія
Політика
Дата публікації

Як зупинити Путіна: політолог озвучив цікаву стратегію

Як зупинити Путіна: політолог озвучив цікаву стратегію

Економіст і політолог, директор "Інституту трансформації суспільства" Олег Соскін вважає, що європейські країни мають достатньо інструментів, аби послабити вплив Кремля на Заході. Найдієвіші з них – припинення будівництва "Північного потоку-2" та відключення Росії від системи SWIFT, передає ONLINE.UA з посиланням на "Главред".

На думку політолога, проект "Північний потік-2" необхідно якомога швидше зупинити. Для цього треба створити союз країн, які б працювали над реалізацією цієї задачі. На думку експерта, до союзу могли б увійти такі країни: Україна, Польща, країни Балтії, США, Великобританія.

"Мабуть, це найважливіше стратегічне рішення, яке повинно бути прийнято Заходом. Цей проект потрібно негайно зупинити. І те, що США у цьому питанні виявляють таку послідовність і наполегливість, дуже добре. Сполучені Штати абсолютно правильно заявили, що введуть санкції проти всіх компаній, які беруть участь у будівництві цього трубопроводу", – каже Соскін.

Нагадаємо, у поточному році влада Росії продовжить чинити тиск на Україну. Вона з’їдатиме нашу державу шматками та у такий спосіб виконає свої поставлені завдання. Такий невтішний прогноз зробив військовий експерт Олексій Арестович.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, чого можна чекати від Путіна в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?