Україна терміново посилює оборону на морях
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна терміново посилює оборону на морях

Україна терміново посилює оборону на морях

Україна посилює оборонні можливості на морі. З даною заявою виступив міністр оборони Степан Полторак на прес-конференції у Харкові, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УНІАН".

"Те, що ми працюємо над посиленням наших можливостей на морі, це правда. Те, що ми робимо все можливе для того, щоб забезпечити нашу присутність в Азовському морі, це теж правда", - сказав він.

 Крім того, Полторак зазначив, що Україна робить все можливе для забезпечення безпеки морських портів.

Варто зазначити, нещодавно Полторак повідомив, що в Україні сформували нову танкову бригаду на випадок відкритої ворожої агресії.

Нагадаємо, заяви Росії про можливий обмін українських моряків, захоплених у полон в Керченській протоці, є перевіркою реакції України з боку Кремля. Президент РФ Володимир Путін буде використовувати моряків як предмет торгу, щоб підвищити свою популярність в Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  влада ЄС закликали Російську Федерацію негайно звільнити всіх захоплених біля Керченської протоки 24 українських моряків, політичного в’язня Павла Гриба, незаконно заарештованого кримськотатарського активіста Едему Бекирова та інших політв’язнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?