На стилі: дружина Макрона шокувала незвичним нарядом
Категорія
Світ
Дата публікації

На стилі: дружина Макрона шокувала незвичним нарядом

На стилі: дружина Макрона шокувала незвичним нарядом
Джерело:  online.ua

65-річна дружина президента Франції Еммануеля Макрона, Бріжит, з'явилася під час офіційного заходу в Єгипті в кросівках. Незвичайний образ перша леді вибрала для відвідування давньоєгипетських храмів, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Перша леді Франції обрала кросівки від бренду Louis Vuitton. Ця пара недоступна для купівлі, проте схожі кросівки продаються за ціною в 635 фунтів стерлінгів. Жінка доповнила образ сірим костюмом і сонцезахисними окулярами.

Однак такий сміливий образ сподобався не всім прихильникам президентської родини. Чимало користувачів мережі стверджують, що Бріжит частенько забуває про свій вік. Інші - хвалять красуню за стильні рішення. .

"Це виглядає смішно; про що вона думала, коли обирала цей костюм?; її стилістів потрібно звільнити; по-моєму, все стильно і стримано; цікавий симбіоз; але їй ж не 20 років; сам Макрон виглядає набагато краще; Їй потрібно взяти уроки в Меланії", - пишуть французи в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 16 січня перша леді Франції взяла участь у церемонії вручення призу Стефана Берна, відомого французького і люксембурзького журналіста, яка пройшла в Інституті Франції в Парижі. Бріжит Макрон вкотре продемонструвала елегантний образ та чудову фізичну форму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?