"Виманюють нас": бойовики "ДНР" скаржаться на українських "жінок-агентів"
Категорія
Україна
Дата публікації

"Виманюють нас": бойовики "ДНР" скаржаться на українських "жінок-агентів"

"Виманюють нас": бойовики "ДНР" скаржаться на українських "жінок-агентів"
Джерело:  24 канал

Бойовики “ДНР” так званого батальйону “Спарта” розповсюджують черговий фейк про те, що їх бійців з тимчасово окупованої території виманюють треновані жінки-агенти, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Зазначається, що брошури з таким змістом окупанти розміщують на своїх позиціях – зокрема, на позиціях на території окупованого Донецького аеропорту.

Бойовики стверджують, що завербовані українськими спецслужбами жінки нібито знайомляться з бойовиками у соцмережах, а потім (з "використанням психотропних речовин") виманюють їх на підконтрольну Україні територію.

"У брошурі наводиться приклад "моторошної історії" бойовика на ім'я Ігор Солод, затриманого поблизу Зайцевого. У березні 2018 року бійці 24 ОМБр й справді затримали 42-річного диверсанта "ДНР" з вищевказаним ім'ям. Відео допиту бойовика показали національні телеканали, окупант мав при собі документи. За словами Солода, він служив у рядах "ДНР" гранатометником з 2015 року. У полон здався після того, як заблукав і закінчилися набої", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що так звана "міс ДНР" Анастасія Бабир виступила з несподіваним закликом до бойовиків Донбасу. Вона звернулася до російських військових і попросила їх виїхати з Донбасу, так як немає зовсім ніяких надій на краще.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?