Тимошенко залишається лідером президентських перегонів, – соцопитування
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко залишається лідером президентських перегонів, – соцопитування

Тимошенко залишається лідером президентських перегонів, – соцопитування
Джерело:  24 канал

Про те, що Юлія Тимошенко випереджає всіх своїх конкурентів майже вдвічі свідчать дані проведеного в середині січня соціологічного дослідження, результати якого оприлюднив сьогодні директор "Інституту аналізу та прогнозування" Юрій Лісничий, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Телеканал новин «24».

За його словами, Тимошенко впевнено тримає перше місце. Так, якби вибори президента України відбулися наступної неділі, за лідера "Батьківщини" проголосували би 20,2% (серед тих, хто визначився і візьме участь у виборах).

Далі йде Володимир Зеленський – 12,6%. Третє місце ділять між собою Юрій Бойко та Петро Порошенко – по 11,9%.

Опитування проводила аналітична група "Соціопрогноз" на замовлення Інституту аналізу та прогнозування з 17 по 26 січня 2019 року. Участь в опитуванні взяли 2004 респонденти (від 18 років і старші) в 24 областях України та м. Києві. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?