Бійці ЗСУ відбили атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ЗСУ відбили атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав втрат

Бійці ЗСУ відбили атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики на Донбасі продовжують наступ, але українські захисники впевнено тримають оборону і пригнічують ворожий вогонь із застосуванням чергових вогневих засобів. В ході бойових дій ворог зазнав втрат - два бойовика було знищено і один поранений.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 28 січня, окупанти п'ять разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Під гранатометний і кулеметний вогонь потрапили захисники Мар'їнки, Широкино, Кримського, Травневого і Новотошківського. Там же ворог влаштовував злочинні провокації, обстрілюючи українських захисників зі стрілецької зброї.

Бійці ЗСУ відбили атаку бойовиків. В результаті обстрілу жоден український військовий не постраждав. Українські захисники продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню, йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ОБСЄ повідомили про новий мирний план по Донбасу, який повинен замінити Мінські домовленості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?