Світоліна нарешті пояснила, чому відмовилася грати за збірну України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна нарешті пояснила, чому відмовилася грати за збірну України

Світоліна нарешті пояснила, чому відмовилася грати за збірну України
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна пояснила, чому не виступатиме за збірну України в найближчому матчі Першої Євро-Африканської зони Кубка Федерації. Спортсменка опублікувала звернення щодо ситуації з її зняттям з Кубку Федерації, де вона мала грати в складі збірної України, передає ONLINE.UA.

"З сумом повідомляю, що після тривалих консультацій з лікарями, я прийняла дуже непросте рішення пропустити матчі збірної України, які пройдуть в Польщі", -  написала Еліна.

Окрім того, Світоліна згадала, що обіцяла виступати в складі національної збірної ще минулого року, під час прес-конференції в Києві.

"Це важке рішення, тому що виступати за збірну України завжди честь для мене, і ще минулого року я запланувала участь в цих матчах. Однак, отримане в Австралії ушкодження не дозволяє мені поки що приступити до тренувань і, на жаль, я не зможу зіграти на тому рівні, якому можу. У даній ситуації найменше, що би я хотіла, це підвести нашу команду на корті", – написала Світоліна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перша ракетка України Еліна Світоліна вибила американку Медісон Кіз в четвертому колі Відкритого чемпіонату Австралії та тріумфально пробилася в 1/4 турніру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?