"Я дуже незадоволений": Лукашенко поскаржився на Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

"Я дуже незадоволений": Лукашенко поскаржився на Україну

"Я дуже незадоволений": Лукашенко поскаржився на Україну
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко провів зустріч з представником України в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Євгеном Марчуком, на якій поскаржився на падіння торгівлі між країнами, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.

В ході зустрічі в тому числі порушувалися різні аспекти українсько-білоруських відносин, збільшення обсягів торговельно-економічного співробітництва. Президент Білорусі підкреслив, що в цьому відношенні найвищим рівнем свого часу був товарообіг в розмірі 8 млрд доларів.

"Це був наш найкращий показник. Сьогодні десь $5,5 млрд. Це, звичайно, не наш рівень. Ми можемо приростати, і ми до цього прагнемо", - сказав президент.

Марчук в свою чергу повідомив, що перед приїздом до Мінська він зустрівся з президентом України Петром Порошенком, який просив передати, що задоволений, як розвивається українсько-білоруське співробітництво.

Крім того, на зустрічі було зазначено, що в поточному році планується завершити демаркацію спільного кордону.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у Путіна прокоментували слова Лукашенка про розрив союзу Білорусі з Росією. У МЗС РФ заявили, що стратегічний курс Росії на зміцнення відносин з Білоруссю не ставиться під сумнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?