Харлі Квінн повертається: Марго Роббі вразила фанатів яскравим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Харлі Квінн повертається: Марго Роббі вразила фанатів яскравим фото

Харлі Квінн повертається: Марго Роббі вразила фанатів яскравим фото
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка, зірка фільму "Загін самогубців" Марго Роббі знову зіграє лиходійку Харлі Квінн у новому фільмі "Хижі птахи" (Birds of Prey) за коміксами DC. Перше фото зі зйомок красуня опублікувала на своїй сторінці в Instagram. За лічені години воно зібрало сотні тисяч лайків та коментарів, передає ONLINE.UA.

На селфі Марго Роббі позує в образі героїні коміксів. У фільмі "Хижі птахи" розкажуть історію про команду дівчат із суперздібностями, серед яких Харлі Квінн, Мисливиця, Чорна Канарка, Кассандра Кейн і Рене Монтойя. Супергероїні протистоятимуть лиходієві на ім'я Чорна маска.

"Скучили за мною?", – написала зірка у підписі до фото.

"Не можу дочекатися; гадаю, це буде просто шикарний фільм; ми тебе чекали, Харлі; Марго, це найкраща твоя роль; жінка моєї мрії; небезпечна та сексуальна; а де Джокер?", - пишуть фанати в коментарях до світлин.

Також нещодавно стало відомо, що Роббі офіційно стане виконавицею головної ролі у фільмі "Барбі" студії Warner Brothers і компанії Mattel.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  незалежні експерти з аналітичної компанії Go Compare назвали ім’я акторки, яка найчастіше знімалась у провальних фільмах. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?