"На жаль, він змінився": як Меган Маркл вплинула на принца Гаррі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"На жаль, він змінився": як Меган Маркл вплинула на принца Гаррі

"На жаль, він змінився": як Меган Маркл вплинула на принца Гаррі
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст Данкан Ларкомб, який раніше працював королівським редактором у виданні The Sun, а також видав бестселер, біографічну книгу про принца Гаррі (Prince Harry: The Inside Story), розповів про те, як акторка Меган Маркл вплинула на свого коханого за час їх стосунків, передає ONLINE.UA з посиланням на Page Six.

Журналіст відверто розказав, які зміни помітив у поведінці принца Гаррі після того, як він одружився з Меган Маркл.

"Раніше було прийнято, що Гаррі і Вільям влаштовували для журналістів, які супроводжували їх в турах, закритий вечір. Це було символічним знаком подяки за співпрацю. В рамках попереднього туру Меган Маркл і принца Гаррі Австралією, Новою Зеландією – вони не організували нічого подібного", - каже Ларкомб.

Окрім того, біограф зазначив, що новостворене подружжя навпаки уникало будь-якого контакту з пресою, що є дуже недалекоглядно на його думку. Також він зазначив, що принц Гаррі завжди відзначався легким характером і вільним у спілкуванні, однак після одруження його ніби підмінили.

"Весь персонал принца Гаррі завжди вважав його фантастичною людиною, але тепер ці двоє для всіх – головний біль. Вони дуже вимогливі. Гаррі став більш дратівливим і віддалився від свого найближчого оточення і співробітників. Він завжди був з ними дуже доброзичливим, тому така поведінка йому не властива. Найбільше з усього людям подобалося в Гаррі його відкрите серце, його, в хорошому сенсі, приземленість і простота. Він ніколи не сприймав себе занадто серйозно, але тепер і в цьому відношенні він змінився", – з сумом зізнався чоловік.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогиня Кембриджська  Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі  герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл. Вказано, що Меган постійно засмучується через гучні звинувачення своїх родичів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?