Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: кращі ідеї подарунків
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: кращі ідеї подарунків

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: кращі ідеї подарунків
Джерело:  online.ua

День Святого Валентина вважається одним з найромантичніших свят в році, яке відзначають 14 лютого. У цей день закохані дивують один одного подарунками та сюрпризами, намагаючись висловити в них щирість своїх почуттів. Не знаєте, що подарувати дівчині на День Святого Валентина, щоб це свято запам'яталося для неї надовго? ONLINE.UA зробив добірку кращих ідей для подарунків на 14 лютого, які гарантовано подарують незабутні емоції вашій другій половинці.

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: прикраса з посланням

Відмінним подарунком на 14 лютого для коханої дівчини може стати незвичайна дизайнерська прикраса. Це може бути недорога біжутерія, але зі змістом. Наприклад, в якості прикраси з посланням можна подарувати кільце або браслет, на внутрішній стороні якого написати: "Я з тобою, де б я не був".

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: романтична подорож

Замість короткої вечері в ресторані подаруйте дівчині на День Святого Валентина в спільну подорож на кілька днів. Це може бути поїздка в Європу або цікаву подорож по містах України. Головне - зберігати таємничість. Постарайтеся таємно замовити квитки або путівку та продумайте сценарій відправки, щоб поїздка стала справжньою несподіванкою для дівчини.

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: сертифікат в SPA-салон

У День Святого Валентина безпрограшним варіантом подарунка для дівчини або дружини стане сертифікат у SPA-салон.Порадуйте кохану можливістю відволіктися від проблем, розслабитися і поліпшити свій фізичний і моральний стан. Сеанси масажу і процедури по догляду за тілом точно ніколи не будуть зайвими. Такий подарунок не залишить байдужою жодну дівчину.

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: тематичний квест

Ваша кохана дівчина любить пригоди і активний відпочинок - подаруйте їй на День Святого Валентина тематичний квест, який можна придумати за сценарієм вашої історії кохання. Наприклад, придумайте завдання і розкладіть їх в місцях ваших перших побачень, згадайте важливі деталі, без яких неможливо буде розгадати загадку . В якості винагороди за проходження квесту запропонуйте романтичну вечерю, приготовану своїми руками.

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: купони на виконання бажань

Надрукуйте невеликі купони з бажаннями, складіть їх в красиву банку або коробку, додайте цукерок, подаруйте коханій і починайте виконувати її бажання. Вони можуть бути найрізноманітнішими - все залежить від вашої фантазії. Такий подарунок порадує не тільки дівчину, але і дружину, з якою ви прожили вже багато років.

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: урок аргентинського танго

Вашу дівчину дуже складно чимось здивувати - вона вже подорожувала по різних країнах, пробувала безліч делікатесів і відчувала екстремальні незвичайні емоції? Не впадайте у відчай, вихід є! Дівчині, у якій все є, наприклад, можна подарувати урок аргентинського танго. Такий подарунок безсумнівно подарує їй приємні емоції і запам'ятається на довго.

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: м'яка іграшка

Ще один чарівний подарунок на День Святого Валентина - м'яка іграшка, який підійде не тільки для юних дівчаток, але і для дівчат. У плюшевого ведмедика, наприклад, також може бути вбудовано підсвічування, а в пухнастого зайчика - колонка для відтворення заспокійливої музики.

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: фотокнига

Фотокнига з вашими спільними знімками безсумнівно стане приємним подарунком для дівчини на День Святого Валентина. Такий подарунок покаже, що ви цінуєте час, проведений разом з нею, і не хочете забувати яскраві моменти вашого любовної історії.

Що подарувати дівчині на День Святого Валентина: квіти з доставкою

Замовте в День Святого Валентина доставку красиво оформленого букета квітів, в якому буде ваше любовне послання. Так ви зможете не тільки зачарувати дівчину на початковому етапі відносин, але і додати різноманітності у вже сформований тривалий союз з дружиною. До квітів можна додати велике серце, що символізує вашу безмежну любов до другої половинки, або ж запрошення на романтичну вечерю.

Раніше ONLINE.UA робив добірку оригільних подарунків для чоловіків на День Святого Валентина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?