ЗСУ знову розгромили бойовиків на Донбасі: ворог зазнав чималих втрат
Категорія
Події
Дата публікації

ЗСУ знову розгромили бойовиків на Донбасі: ворог зазнав чималих втрат

ЗСУ знову розгромили бойовиків на Донбасі: ворог зазнав чималих втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили обстріли на Донбасі, але українські військові подавили ворожу атаку, в результаті чого противник зазнав чималих втрат. Повідомляється про чотирьох знищених і шести поранених бойовиків. Також ЗСУ знищили військову вантажівку ворога з озброєнням.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 29 січня, бойовики вісім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. З автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник обстрілював українських захисників в районі Богданівки, Гнутового, Новомихайлівкиа, Луганського. Під мінометний обстріл 82-мм калібру потрапили захисники Кримського, Катеринівки, Луганського та хутора Вільний. В ході бойових дій жоден боєць ЗСУ не постраждав.

Крім цього, українська розвідка на Докучаєвському напрямку виявила і ліквідувала засідку бойовиків, з якої було захоплено озброєння ворога - ПТРК "Фагот", РПГ, НСВ-12,7 "Утьос".

Українські військові продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні прокоментували мирний "план Сайдика" по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?