Російський політолог розповів, як Захід приборкає Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський політолог розповів, як Захід приборкає Путіна

Російський політолог розповів, як Захід приборкає Путіна
Джерело:  online.ua

Російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що Захід може грати з Кремлем у довгу гру. У нього є достатньо чинних механізмів, аби втихомирити агресію Росії та змусити Путіна залишити Україну, Сирію та інші країни, передає ONLINE.UA з посиланням на "Главред".

На думку експерта, країни Заходу мають економічні, соціокультурні та фінансові переваги. Натомість Путіна не вистачить на «довгу дистанцію».

"Так, він змусив рахуватися із собою в Сирії. Але скільки це коштувало Росії і в грошах, і в людських життях, особливо ніхто не підраховував. Так що я думаю, що ті кошти, які є в арсеналі у Заходу, він ніколи не задіє. Він не буде ними користуватися", – вважає Орєшкін.

За його словами, суди і санкції через анексію Криму, окупацію на Сході України, а також агресію в Азовському морі триватимуть, однак не даватимуть швидкого відгуку. Однак політолог вважає, що механізм все одно "буде працювати".

"Санкції – це не та цегла, що падає на голову і відразу вибиває людину. Вони, як цегла в кишені або рюкзаку: із ним йти важче, втомлюєшся швидше, ноша даремна, і ти, зрештою, вимотуєшся. Захід саме цей спосіб використовує", – вважає він.

Орєшкін наголошує, що приборкання Кремля буде тривалим, але незворотнім процесом.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна похвалили Трампа за виведення військ США з Сирії. У Раді Федерації вважають, що американські війська перебували в Сирії незаконно, тому назвали рішення Трампа про їх виведення абсолютно правильним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?